tiistai 25. kesäkuuta 2013

Muutto lähestyy, mutta ajattelin kirjoittaa tämän kaiken siivoamisen ja pakkaamisen keskellä muutaman rivin. Olen tänään pessyt kaappeja ja laappinut pahimmat sormenjäljet pois. On vaan niin turkasen kuuma, että vähän väliä pitää taukoilla.
Tavarat on sentään pakattu käyttövaatteita ja -astioita lukuunottamatta. Viikonloppuna täytyy purkaa sänky ja divaanisohva sekä kirjahylly. Ja varmaan viikonloppuun jää ikkunoiden pesukin.
Huomenna ajattelin pestä loput kaapit ja lattiat siltä osin kun pystyy.
Tänään täytyy vielä illan mittaan imuroida ja pakata mausteet ym., että pääsee pesemään nekin kaapit.
Yritän saada nämä ensin pois ja sitten viimeiseksi pesen uunin, jääkaapin ja pakastimen. Ne ehtii ensi viikolla, kun avain täytyy palauttaa vasta 3.7.

Ystävättäreni poikkesi töiden jälkeen kahvilla ja toi tullessaan kahvipaketin ja jäätelöä. Että ne osasivat maistua hyvälle; varmaan siihen vaikutti sekin, kun oli raatanut tässä helteessä.

Kutimeen en ole pariin päivään koskenut. Eiku -huivissa on menossa nirkkokerros eli paljosta ei ole sen valmistuminen kiinni. Jos tänään jaksaisi illalla vähän kutoakin.

4 kommenttia:

 1. Voimia muuttoon, se on kova urakka ja tälläisellä helteellä kyllä melkoinen voimanponnistus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En välttämättä olisi halunnut tällaisia helteitä, mut mikäs teet. Tänään olisi luvassa kaappien ja lattioiden pesua..

   Poista
 2. Jaksamisia sulle näillä helteillä pakkauksiin ja siivouksiin sekä tulevaan muutoon.

  Osoitteesi ei kai muutu kuin ovi numerolla laita mulle vaikka s-postilla tulemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yritän illalla laittaa sulle meiliä.

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)