lauantai 4. toukokuuta 2013

Tuntuu, että tämä kirjoittaminen on jäänyt ihan taka-alalle tuon työkokeilun alettua. En tiedä, onko sitä niin väsynyt kotiuduttuaan vai missä on vika, ettei tule kirjoitettua. Sama pätee kutomiseenkin. Tuntuu, etten jaksa enää kotona tikuttaa, kun ensin tikuttaa päivän töissä... Olisi se kiva saada jotain valmista kotonakin.

Ystävättäreni poikkesi aamupäivällä kahvilla ja iltapäivällä kävi Kultsi. Ihanaa, että he ovat olemassa - muuten olisi tosi yksinäistä. Vakavasti puhuen, mä en varmasti olisi selvinnyt näin pitkälle ilman heitä.

Ulkona on ollut kaunis aurinkoinen ja lämmin päivä. Sen verran olen vielä flunssainen, että kiltisti kuljen takki päällä. Tuntuu, etten enää edes muista aikaa, jolloin en niiskuttanut tai yskinyt.

Ei nuo kutimet tuolla yksinään edisty eli kai se täytyy mennä koettamaan, jos puikot pysyisi kädessä.

Aurinkoista viikonloppua!

Tulin vielä kertomaan, että sain selätettyä sukkapuikot ja sen jälkimmäisen Sauna-sukkaparin. Nyt on kyllä kiintiö täynnä sitä sorttia. Sääli vaan, että itselleni en ehtinyt kutoa sellaisia -  ainakaan vielä. Ehkä jonain päivänä, kun Sauna-sukkaähky on mennyt ohi...

6 kommenttia:

 1. Sanoisin että on ihan hyvä että illalla väsyttää :) Toivottavasti päivät on mukavia siellä työkokeilussa.
  Täällä on satanut tänään ja tuuli on kyllä niin kylmää aurinkoisinakin päivinä, että mielellään laittaa vielä hiukan paksummin päälle.
  Toivotaan että siellä on aurinkoinen viikonloppu!
  -Bemu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat olleet ihan mukavia. Ja aina välillä oppii jotain uuttakin :)

   Poista
 2. Mukava kuulla, että olet viihtynyt työkokeilussa! Illalla pitääkin vähän väsyttää, itse nukahdan sohvalle ekan kerran jo puoli yhdeksältä ;-)
  Eiköhän tästä vielä kesä tule, täälläkin tuulee ja sataa vettä, tylsää!

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla että viihdyt siellä työkokeilussa jo ensi viikkolle on helteitä luvassa saapi nähdä tuleeko.

  VastaaPoista
 4. Hyvä että illalla väsyttää =) Minua väsyttää aamullakin ;-)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)