torstai 12. lokakuuta 2017

Tulihan päivänavaus! Mun pikäaikaisella kaverillani on todettu rintasyöpä, menee maanantaina leikattavaksi. Asenne hänellä on kohdallaan - toivoo uutta hiustenväriä,kunhan hoidot lakkaavat ja hän on asennoitunut hyvin siihen, että 99% on vielä hengissä viiden vuoden päästä. Mutta siitä huolimatta veti hiljaiseksi.
Nyt vaan sattuu omaan kaveripiiriin kaikenlaista vähän liikaa. Viime joulun tienoilla yksi kavereistani löydettiin kuolleena kotoa (ikä vähän päälle 50v) ja nyt sitten tämä (ikä 50v.) eihän nuo tietenkään ikää katso. Niin ja toiminimeni entisellä kirjanpitäjällä on myös todettu syöpä. Joo-o. On se pirullinen sairaus.

Sain eilen sen verran kudottua, että sain koon 35 sukkatilauksesta ensimmäisen sukan valmiiksi. Nyt pitäis aloittaa kaveria sille.
Ensin ehkä pakotan itseni tekemään makkarakeiton, niin on sekin pois vaivasta. Ystis tulee  käymään kahvilla, kunhan on ensin käynyt hierojalla. Ajattelin paistaa karjalanpiirakoita kyytipojaksi. Täytyy olla tarkkana, että niitä on vielä, kun on ens viikonloppuna (siis viikon päästä) tulossa vieraita.

Käyn tekemässä sen keiton ja palaan sitten asiaan.

Meni sitten vähän kauemmin eli on käyty saunassakin. On sauna ihan eri juttu kuin suihku. Tein samalla,kun keitto valmistui, itselleni kiinankaalisalaatin ns. välipaloiksi. Jostain syystä olen nyt ihan hulluna siihen.

Nyt taidan siirtyä kutomoon, kun sormia syyhyttää siihen malliin.
Heipähei ja mukavaa torstai-iltaa,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)