perjantai 21. heinäkuuta 2017

Mä en ala! Vasen korva on kolmatta päivää lukossa ja nyt sitä särkee. On sitä särkenyt aikaisemminkin, mutta nyt särkee tosissaan. Onkohan mulla elämäni toinen korvatulehdus..? Olin jo asennoitunut, että korva on muuten vaan lukossa ja aukeaa itsekseen, mutta näyttää siltä, että täytyy mennä näyttämään sitä arvauskeskukseen. Kunhan kello vaan tulisi 8.00. Ajattelin, että yritän varata aikaa hoitajalle / lääkärille - ei huvittaisi istua koko päivää päivystyksessä.
Yritin tuossa kutoakin, mutta korva häiritsee keskittymistä.

Eilen varmistui, että Musari -perinne jatkuu eli ens viikolla lähdetään Koskiin ystävän luo viikonlopuksi. Tosi kivaa! Toivottavasti sää suosii, eikä sada vettä ja ole kylmä. Toisaalta - ei tarvitsisi olla mikään megakuumakaan.
Varsinaisesti Musari -tapahtuma itsessään ei houkuttele - siellä ei oikein ole mitään minuun iskevää esiintyjää. Mulle riittäisi pelkkä viikonloppu ystävän luona. He varmaan menevät itse tapahtumaan ainakin käymään, kun siellä esiintyy Tuure Kilpeläinen. Ystäväni vaimoke tykkää siitä tosi paljon.

No niin.... Nyt on käyty asioilla ja lekurissa. Elämäni toinen korvatulehdus.Ensimmäisen sairastin n. 25 -vuotiaana. Korvakäytävä on niin turvoksissa, ettei lääkäri edes nähnyt tärykalvoa. Niinpä korvaa ei huuhdeltu vaan sain 7 päivän satsin antibioottitippoja.Hurraa! ( lue ei niin ilahtuneella äänellä)
No, jospa se siitä asettuisi ennen kuin lähdetään Koskiin.
Tuntuu, että korva on nyt kipeämpi, kun sitä ronkittiin. Höh! :(

Kai tässä täytyy mennä yrittämään, josko puikot pysyisi kädessä. Palataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)