lauantai 14. marraskuuta 2015

Ihan uskomaton marraskuu - nytkin ulkona on +7 lämmintä eikä lumesta ole näkynyt vilaustakaan; vettä kyllä jaksaa sataa. Ei niin, että lunta kovasti kaipaan, mutta olisi luonto kauniimpi ja päivät hieman valoisampia, kun olisi lunta.

Tietokone on alkanut oikutella oikein kunnolla. No, onhan tämä jo n. 10 vuotta vanha eli siihen nähden kestänyt ihan hyvin. Täytyisi vaan rikastua, että saisi uuden läppärin. Siitä tulikin mieleeni, että täytyy tehdä taas varmuuskopio koneesta. En tykkäisi yhtään, jos kone hajoaisi ja kaikki menisi sen siliän tien. Olen koettanut opettaa itseni siihen, että tekisin kerran viikossa varmuuskopion. ( hyvä päätös, joka toimii säännöllisen epäsäännöllisesti )

Puikotkin ovat pysyneet aika hyvin kädessä. Sain tehtyä kaikki koon 38 Helavyö -sukat eli enää olisi kokoja 42/43 ja 44/45 jäljellä.


Lisäksi tein miesystävän työkaverille Kätyrit -pipon. Hän oli niin tykästynyt  siihen miesystäväni pipoon. Sen verran pipoilla on eroa, että toisella on kaksi silmää ja toisella yksi. Täytyyhän saman työpaikan pipoilla olla jotain eroa :) Tovi sitten kuulin, että pipon uusi omistaja oli tyytyväinen pipoonsa. Hyvä niin.
Yllätin itseni olemalla niin fiksu, että kirjoitin varmuuden vuoksi molempiin pipoihin ohjeen, niin seuraavien kanssa ei tarvitse pähkäillä.


Seuraavaksi pitäisi laittaa puikoille ensimmäiset joululahjasukat. Arvatkaa, tuleeko kiire joululahjojen kanssa.....
Ja arvatkaa, kuka viime vuonna vannoi, että seuraavana vuonna joululahjasukat ovat valmiina jo kesällä...
Jos ensi vuonna ei tulisi kiire.

Mitäköhän ruokaa sitä keksisi tälle päivää.... Kai teen tylsästi jotain pastaa ja siihen kastikkeen ja hitu juustoraastetta. Mutta ennen sitä ihan pakko saada kahvia!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)