maanantai 30. maaliskuuta 2015

"Kun maas' on hanki ja järvet jäässä..."

Juu, lunta tulee taivaan täydeltä ja maa on valkoinen. Se oli sitä jo aamulla herätessäni eikä osoita sulamisen merkkejä. Eipä kai, kun lisää sataa koko ajan. No, ainakin on valoisampaa :)

Piti aamusella tulostaa muutama paperi huomista varten, mutta tulostin päätti sitten olla erimieltä. Temusin sen kanssa 3 tuntia enkä tullut hullua hurskaammaksi. Yritin kaikki mahdolliset ja mahdottomat keinot, mutta tulostin ei suostu ottamaan paperia ja jos ottaa yhden, niin ei taatusti ota toista. Toisin sanoen, sain tulostettua yhden paperin kuudesta. Asensin tulostimen varmaan 4 kertaa ja buuttasin konetta ym, mutta kun ei toimi niin ei toimi. Otin uhkailunkin jo käyttöön ja jupisin, että joki on tuossa tien toisella puolella ja tulostimesta saa hyvän verkonpainon. Ei auttanut.
Pakko myöntää, että sain suunnilleen itkupotkuraivarin - sen verran pinna kiristyi tuossa hommassa. Suoraan sanoen, ketuttaa kuin pientä oravaa, jonka käpy on jäässä.

Pyysin exääni, joka on hyvä tietokoneissa ja muissa teknisissä laitteissa, surffaamaan jossain kohtaa ja etsimään minulle hyvän ja edullisen tulostimen, missä on kopiokone ja skanneri samassa. Ei mennyt kuin hetki, kun tuli postia ja linkki ehdokkaaseen. Epson Expression Home XP-325 monitoimitulostin 49,90e ja postarit pakettiautomaattiin 2,90e. Ei paha. Sehän tietty tulee vielä eteen, että täytyy ostaa väripatruunat. Tietenkin just ehdin ostaa patruunat tähän nykyiseen. Minun tyypillistä tuuriani. Ja olisi tuolle 50:lle ollut muutakin käyttöä, mutta on tuo tulostin aika tärkeä. 

Heräsin aamulla hyvissä ajoin, kun olin suunnitellut lähteväni asioille heti aamusta. Onneksi päätin yrittää tuota tulostamista ennen lähtöä, sillä muuten olisin "tuhlannut" rahat ruokakauppaan ja tulostin olisi jäänyt saamatta.
Täytyy huomenna, kun on muutenkin pakko lähteä liikenteeseen, hoitaa ne asiat, mitkä piti hoitaa tänään.

Laitoin Facessa myymiini lankoihin eiliseksi ja täksi päiväksi 10% alen, mutta ei se ole juuri mitään vaikuttanut. No, sitä sattuu. Ehkä niitä taas jossain kohtaa menee.

Kutomisrintamalla olen saanut pakotettua itseni tarttumaan puikkoihin eli valmista tulee hitaasti, mutta varmasti. Tällä hetkellä tahti on sellainen, että 13 viikon aikana puikoilta on pudonnut 14 paria sukkia.Olen siis hidas. Joo, ei pitäisi kilpailla, mutta silti...

Tällaiset sukat olen saanut aikaiseksi: Ylimmäiset ovat minulle (hykertelee tyytyväisenä) siitä ihanasta Haiti -langasta, jota haaveilen saavani jostain lisää ja alimmaiset miesystävälleni Novitan Polkasta. Hänen piti saada uudet arkisukat, kun edelliset hajosivat.
Ystävättäreni poikkesi päivällä kahvilla. Oli tosi mukava nähdä häntä taas :) Hänen lähdettyään laitoin lihasopan tulille ja nyt pitäisi tarttua taas puikkoihin. Motivaatio on vain hävinnyt taas jonnekin. Toivotaan, että se palaa vielä illan mittaan.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!


 
 

1 kommentti:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)