tiistai 8. huhtikuuta 2014

Aurinkoinen tervehdys. Ulkona on aurinkoista ja linnut laulavat... Vielä kun osaisi nauttia siitä.
Eilen illalla nukahdin itkuisena; oli hirvittävä ikävä äitiä ja muutenkin matalapainetta. Jossain kohtaa annoin sitten periksi ja kävin ottamassa nukahtamislääkkeen. Meinasin ensin jäädä kutomaan, mutta totesin, etten ole sillä tuulella. Tekeillä on TiiQ:n Kontio -sukat  eli pitäisi pystyä ajattelemaan kutoessa. Toinen vaihtoesto olisi ollut aloittaa sen indian summer -huivi, mutta vieläkään en ole saanut kerittyä sitä vyyhtiä. Miten se voikin olla niin vaikeaa...

Pitäsi tuossa iltapäivällä lähteä käymään kylällä - tuntuu vaan niin vaikealta tuo lähteminen. Nyt en voi siirtää lähtemistä, koska minulla on pakollinen meno.
Huomenaamulla pitäisi mennä poistattamaan yksi luomi eli siinä toinen pakollinen meno. Huomisen jälkeen en liiku mihinkään kotoa moneen päivään.
Minua on kyllä houkuteltu lähtemään Lahteen katsomaan jotain stand up -juttua, muttei oikein iske. Tuo laji kun ei kuulu mitenkään suosikkeihini.
Pääsiäisenä pitäisi, kuulemma, lähteä Helsinkiin johonkin American car show: hun... Eipä iske sekään. Minua ei oikein sytytä nuo jenkkiautot.

Laskeskelin valuuttaakin taas ja totesin, että loppukuu mennään aikas pienellä. Tähän kuuhun osui sekä liikenne- että kotivakuutus vuokran lisäksi ja muut normilaskut eli raha suoritti ohimarssin tilillä. Ehkä ensi kuu olisi parempi.

Joopa joo. Se tämänpäiväinen meno siirtyi torstaille. Plääh.
Toisaalta, näillä näkymin lukioaikainen bestikseni ajelee torataina tästä ohi ja poikkeaa meillä :) Tosi mukava nähdä pitkästä pitkästä aikaa. Edellisestä näkemisestä onkin mennyt lähemmäs 10 vuotta.

Mutta tämä tällä kertaa. Palaillaan ja mukavaa tiistaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)