maanantai 23. joulukuuta 2013

Vaikea uskoa, että huomenna on jouluaatto. Ulkona ei ole häivähdystäkään lumesta ja aurinko paistaa kuin syksyllä konsanaan. Olisi se ollut mukavaa, että olisi ollut valkoinen joulu. Pitäisikö tähän sanoa, että "silloin kun minä olin nuori, oli joulutkin valkoisia.." ;D

Eilen paistoin kinkun ja tein rusinasopan riisipuuron kaveriksi.
Tänään pitäisi laittaa illalla imelletty perunalaatikko alulle ja tehdä rosollinkastike. Koskaan ennen en oli tehnyt perunalooraa eli tässä on tietynlainen jännitysmomentti ilmassa. Huomenna sitten on vielä laatikoiden paisto ja riisipuuron teko.

Aloin tai siis yritin aloittaa eilen TiinaQ:n Kontio -sukkia, mutta ne on tehty pitkällä pyöröpuikolla. Yritin tajuta, miten se menee, mutten saanut edes yhdistettyä pyöröneuleeksi :( Joko se on vaikeaa tai sitten minä en vaan tajua (olen siis tyhmä )... Veikkaan jälkimmäistä vaihtoehtoa. Olisi kuitenkin ehkä helpompi tehdä ko. sukat pyöröpuikoilla, kun ohjekin on niille.
Täytyy yrittää vielä kerran tänään ja jos se ei onnistu, niin sitten yrittää tehdä sukkapuikoilla.

Ystävättäreni poikkesi eilen hakemassa kakkunsa ja lahjansa. Sain hänen viimeisen lahjansa valmiiksi juuri ennen kuin hän soitti tulevansa. Tuli niin kiire paketoida, että unohdin ottaa kuvan. Täytyy joulun jälkeen pyytää häntä joskus tulemaan lahjan kanssa, että saan kuvan niistä.

Nyt kahvia ja sitten suunnittelemaan, millä projektilla jatketaan päivää.

Jos en poikkea täällä enää ennen huomista niin

                         Oikein hyvää ja rauhallista Joulua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)