tiistai 16. heinäkuuta 2013

Sain eilen yllättävän paljon tavaroita paikoilleen ja käytyä laatikoita läpi. Kuten sanottu, tilanpuute hidastaa nyt hommaa. Jos tässä pitäisi ( taas ) välipäivän ja sitten yrittäisi uudella innolla.

En ole yhtään saanut lueskeltua seuraamiani blogejakaan :( Ei ole oikein jaksanut tämän raatamisen jälkeen. Täytyy tässä päivänä jonain korjata tilanne.

Tänään sain käytyä kaupassa megaostoksilla,kun oli laina-auto alla :) Kävin hakemassa Tarmo-Lähikaupasta tilaamani n.3kg juutotangon. Miten niin suurostaja... Se on tosi maukasta saksalaista Edamia ja säilyy pitkään. Miksi siis ostaa se paloina, kun voi ostaa koko tangon kerralla ( kun sattui olemaan rahaa siihen)
Katselin siellä kaupalla, että auton eturengas näytti tyhjältä. Meillä on niin hyvä palvelu Tarmossa, että kauppias kipaisi autotallille, kaivoi kompuran esiin ja tarkisti ilmanpaineet. Voisi sanoa, että meillä on ainakin seitsemän r:n Tarrrrrrrmo Lähikauppa ;D

Sää on vaihtelevaa. Enimmäkseen on puolipilvistä, mutta välillä tulee 5 minuutia kestäviä sadekuuroja. Tuuli on kova ja jotenkin on syksyinen henkäys ilmassa.
Puhuivat tuolla Lähikaupalla, että lentomuurahaisetkin ovat ilmestyneet, vaikka normaalisti tulevat vasta elokuussa. Viittaako tuokin aikaisempaan syksyyn.... Mene ja tiedä.

Ystäväni, joka muutti pois ja jonka asuntoon muutin, on tulossa perjantaina paikkakunnalle. Sovittiin jo, että nähdään silloin. Tosi kiva nähdä häntä. On tämä jotenkin ollut outoa, kun ei ole tullut enää "tule kahville" -viestejä. Jotenkin se aina piristivät.

Ei maar. Nyt menen miettimään, mitä seuraavaksi tekisi eli onko se tirsa-aika vai yritänkö tunkea tavaroita piiloon. Huomenna pidän siivouspäivän eli pyyhin ovien pielistä sormenjälkiä ym pientä.

1 kommentti:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)