lauantai 6. lokakuuta 2012

Piti viettää rauhallinen lauantai kutoen, mutta suunnitelmiin tuli muutos. Kävimme Teijan kanssa hakemassa mulle 12 litraa suppiksia,joita peratessa ilta onkin mennyt erittäin rattoisasti. Huomenna pitäisi sitten paistaa ne ja laittaa pakkaseen talven varalle. Itse asiassa kolmannes sienistä on vielä perkaamatta eli sitäkin hommaa vielä riittää.

Lisäksi aikaa on mennyt tämän blogin parissa,kun olen yrittänyt muokata sitä mieleisekseni. Onneksi on avuliaita ihmisiä ympärillä,jotka ovat avittaneet :)  (kiitos Kipe tämän päiväisestä avusta)

Nyt taitaa olla aika keittää iltakahvia ja käpertyä sohvannurkkaan kutomaan...

1 kommentti:

  1. Kyllä sinä tämän bloggauksen salat vielä opit. Rauhallisesti vaan asia kerrallaan, niin kaikki järjestyy. Hienot sukat muuten tuolla edellisessä viestissä. Sä kudot niin siistejä ja hienoja sukkia. Mä ajattelin, että mä varmaan otan harppauksen seuraavalle tasolle, eli yritän opetella neulomaan käsien tarvitsemia juttuja, kuten kämmekkäitä. On jo yks mallikin mielessä. Sitä kun muokkaa vähän mieleisekseen, niin eiköhän sekin asia pääse harjoittelun alle.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)