torstai 15. maaliskuuta 2018

kevättä ilmassa

Talitintit ovat alkaneet laulaa titityy, vaikka välillä niille tulee artikulointivirhe ja laulu onkin titity. No, eivätköhän ne saa oikeasta melodiasta kiinni ennen pitkää.

Muuten en ole ollenkaan kevätihminen. Päinvastoin. En todellakaan tykkää valoisasta ajasta. Ihmettelin aina, kun äiti oli ihan innoissaan keväästä, jolloin luonto herää puhtaalta pöydältä kasvattamaan luonnon ihmeitään. Mä en vain pidä keväästä enkä ole koskaan pitänyt. Okei, pienen hetken tykkäsin omakotitalossa asuessa, kun piti aamulla päästä heti katsomaan, mitä oli noussut yön aikana. Se oli tilapäinen mielenhäiriö.
Siinä tapauksessa tykkään keväästä ja / tai kesästä, että pääsee uimaan. Toivottavasti tänä kesänä pääsisi.

Tein elämäni ensimmäiset Anelmaiset, jotka on suunnitellut Anelma Kervinen. Mä jäin koukkuun.

Käytiin äsken viemässä ne saajalle, joka oli aivan lumossa. Hän jäi miettimään, raaskiiko niitä edes pitää. Ystis haluaa muuten samanlaiset, mutta vaaleanpunainen korvataan vaaleansinisellä. Kävin hakemassa tuota harmaata Veikkaa, että saan ne työnalle. Tai no, ennen niitä täytyy tehdä Niina Laitisen Taimitarhan syyssukat . Lisäksi mun toinen kaveri haluaisi ne Anelmaiset vihreä-valkoisena. Ei se mitään, kyllä mä kudon. Nuo Anelmaiset(kin) ovat kivat kudottavat. Muutenkin kudon mielelläni nyt kirjo-ja pitsisukkia ; ilmeisesti perussukkakiintiö on tilapäisesti täynnä. No, tuleehan niitäkin kudottua telkkaa katsellessa.

En muista, olenko laittanut jo kuvan Ystiksen alpakkasukista, mutta tässä sekin


Tilasin reilu viikko sitten lähestulkoon ilmaisia mini grip -systeemillä toimivia pusseja. 100 kpl maksoi 0,60e. Olen epätoivoisesti odotellut niitä, että voisin aloittaa lankaprojektin. Muutan vähän säilytystapaa. Samalla ajattelin myös kirjata koneelle koko lankavarastoni: väri sana- llisesti, väri- ja eränumero, määrä ja tietenkin langan nimi. Mahdollisesti myös koostumus. Saa nähdä, kuinka isoksi projektiksi tuokin laajenee. Toisaalta voisi laittaa myös puikkokoon, metrit ja tiheyden/10cm. 
Taitaa nyt jo mopo keulia tuossa suunnitelmassa.

Nyt taidan siirtyä joko jurottamaan tai kutomaan. Mukavaa torstaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)